• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

6.Geleneksel Sanatlar ve Resim Müzayedesi

Müzayedemiz 8 Nisan Pazartesi günü saat 21:02'den itibaren canlı olarak yayınlanacaktır. Eserler lot numarasına göre sırayla ekrana getirilecek ve eser sunumları canlı anlatımla yapılacaktır.

Eserlere pey vermek ve "Online Canlı Müzayede"ye katılmak için web sitemiz üzerinden üye olmanız gerekmektedir. Eserler ile ilgili olarak 05337329959 no'lu telefondan bilgi alabilir, ayrıca randevu oluşturarak İstanbul Ataşehir'deki galerimizde eserlerimizi yakından inceleyebilir ve bilgi alabilirsiniz.

Müzayedemizde satışa sunulan tüm sanat eserleri önceden kendi alanında uzman olan kişiler tarafından incelenerek akabinde satışa sunulmaktadır. Ayrıca, müzayedeye giren ve satışa sunulan tüm eserler 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na uygun şekilde; Topkapı Sarayı Müzesi, Ayasofya Müzesi ve Türk-İslam Eserleri Müzesi uzmanları tarafından incelenerek eserlerin satış işlemlerinin yapılması için uzmanlardan izin alınmaktadır. 

Müzayedemizde komisyon oranı %15, KDV oranı ise %20'dir. Ödemeler müzayede bitiminden sonra 7 (yedi) iş günü içerisinde alınmaktadır. Açık arttırma sonrası "satış iptali, cayma hakkı veya alımdan vazgeçme" söz konusu değildir. Aksi halde cezai şart olarak %35 aracılık hizmeti uygulanmaktadır.

Currency Converter:
önceki
Sayfaya Git: / 2
sonraki